“Ті, хто продають голоси і купують їх, – вороги нації”, – Олег Тягнибок


Ті, хто продають свої голоси і купують їх, – вороги нації , бо кожен з нас хоче мати чесну державу із законами, які будуть сприяти тих, за кого голосує народ, а не тих, кого потім намалюють.

Про це у неділю, 24 березня, під час акції “За чисті вибори”, заявив лідер ВО “Свобода” Олег Тягнибок, повідомляє кореспондент ІА “Вголос”.

“На жаль, Україна досі залишається олігархічною державою, де олігархи, які хочуть лишитися при владі, почали максимально використовувати маніпуляцію свідомістю громадян з подальшою фальсифікацією в день голосування”,- розповів Олег Тягнибок, лідер ВО “Свобода”.

Також націоналіст наголосив, що ці вибори є для нас дуже важливими, адже талановита молодь, котра не бачить змін, все частіше виїжджає за кордон.

”Коли українці врешті-решт усвідомлять, що не можна піддаватися підкупу і маніпуляції, ми нарешті отримаємо нормальну державу. Бо коли ми стаємо на злочин, це загрожує не лише нам, а й нашим дітям. Якщо так далі триватиме, то молодь покидатиме Україну, а саме вони мають бути тим цвітом, яке творитиме державу”, – сказав Тягнибок.

До слова, акція протесту проти фальсифікації на виборах розпочалася кілька тижнів тому у Києві та триває по всій країні.