Тіна Кароль поділилася першими враженнями від «Голосу країни-9»


Цього тижня розпочалися зйомки сліпих прослуховувань нового «Голосу країни-9», тренерами якого стали шоумен Потап, співачка Тіна Кароль, мультиартист MONATIK та співак міжнародно рівня, номінант «Grammy», Dan Balan.

Відомі артисти вже встигли поділитися першими враженнями та емоціями від нових учасників та оновленого тренерського складу.

Відома франківка Тіна Кароль днями у Сніданку розповіла про враження від роботи в складі чоловічої команди: «З хлопцями дуже весело. Звісно, це чоловіча компанія, в якій мені досить комфортно. Але все ж таки у них є свої жарти, від яких у мене часом червоніють щоки і я закриваю очі й вуха. Дуже весело, але деколи розгублююсь, занадто красиві».

Дев’ятий сезон обіцяє відкрити глядачам нові обличчя та нові таланти, адже цей рік пройде під гаслом «Зірки серед нас». Так, команда «Голосу країни» прослухала більше 10 тисяч вокалістів з усієї України, а також з країн сусідів та інших. В результаті на сліпі прослуховування потрапило близько 100 учасників, які мали змогу поборотися за участь у проекті та місце в команді одного з відомих тренерів.

Не обійшовся сезон без нововведень. На панелі крісел відтепер є кнопка «Блок», яка дає змогу тренерам один раз за сезон заблокувати одного з суперників. Цікава фішка вже успішно реалізувалася в Голландії та США, тому цього року команда українського «Голосу країни» вирішила додати духу конкуренції нашим тренерам.

Так, Потап вже встиг скористуватися «Блоком» і відібрав можливість у одного з тренера поборотися за учасника. Кого саме заблокував продюсер і чи вдалося йому взяти вокаліста у свою команду, телеглядачі каналу «1+1» дізнаються вже найближчим часом.