Тіна Кароль пригадала традиції святкування нового року і Різдва у своїй сім'ї


Своїми зворушливими спогадами з дитинства, сімейними традиціями та уявленнями про ідеальний Новий рік поділились українські зірки.

Співачка Тіна Кароль спільно з телеканалом «1+1» підготувала до свят великий різдвяний концерт, який відновить давні українські традиціï колядування та щедрування, та поділилась власними спогадами.

«Своє дитинство і шкільні роки я провела в місті Івано-Франківськ, я вихована з повагою і пошаною до наших традицій. Для мене є два головних свята в році, на які повинна зібратися вся родина - це Великдень і Різдво. З малечку я добре знаю, що таке коляда і українські різдвяні традиції. Я пам'ятаю, як ми ходили щедрували по домівках, і нам дарували багато цукерок. Як переодягалися в костюми і готували вертеп, несли благу звістку про те, що "Христос Народився! Славімо його! ". У нас, як і в кожній родині, готували на стіл 12 пісних страв. А ще я пам'ятаю, як в музичній школі ми навіть проходили уроки пісень-ворожінь на Різдво. Уже переїхавши до Києва, я відчула, що тут існує нестача цих традицій. І мені дуже хочеться показати всім українцям, що таке справжнє Різдво, передати його дух і популяризувати нашу багату культуру серед молоді. Адже "поки Живуть традиції - живе країна», - каже артистка.