Тіна Кароль розповіла, що думає про гастролі українських зірок в Росії


До того, як стати однією з найпопулярніших українських співачок, прикарпатка Тіна Кароль була солісткою Ансамблю Збройних Cил України.

У той період вона побувала з гастролями в Іраку і Косово, коли там велися збройні конфлікти. Основною причиною, по якій Тіна погодилася на такі екстремальні виступи була підтримка українських військових.

Про це співачка згадала в  інтерв'ю для інтернет-видання «Обозреватель»  і розповіла, що думає про артистів, які «пропали» з української сцени на користь гастролей по Росії: 

«Кожен вибрав свій шлях. У них приголомшливий успіх, вони улюблені, потрібні і гастролюють, випускають пісні. Кожен знає, що він робить. У всього є причинно-наслідковий зв'язок і я не Господь Бог, щоб кого-то в чому-небудь засуджувати. Дивіться, які у нас сьогодні таланти з'явилися. І будуть з'являтися",- каже співачка.

Крім того, відома прикарпатка розповідає, що любить Україну.

"Я люблю свою країну, ми співаємо, творимо, намагаємося зробити щось значуще для поколінь, для себе, тому що нічого іншого я не вмію. Ось і все, що я можу додати по цій темі», - додає Тіна.