Тіна Кароль заспівала на сліпих прослуховуваннях зі своїми двійниками


Четвертий день сліпих прослуховувань показав нових самородків, адже в дев’ятому сезоні «Голосу країни» зіркові тренери: Тіна Кароль, Потап, MONATIK та DanBalan шукають маловідомих талантів з народу.

Цього разу найактивнішим тренером, який зібрав найбільшу кількість неординарних учасників, став MONATIK. До його команди пішли п’ять вокалістів. Тіна Кароль та Потап зібрали по два вокалісти, а Dan Balan – одного.

Одна з найцікавіших учасниць випуску, бандуристка Марина Круть з міста Хмельницького. До вокалістки, яка водночас грала й співала Radiohead «Creep» повернулись три тренери: Dan Balan, Потап та MONATIK. До останнього дівчина пішла в команду.

«Я обрала MONATIK, тому що він мені дуже імпонує. Імпонує, як моя енергія, як моя душа. Мені дуже подобається його творчість. Я б сказала, що він для мене найближчий», - прокоментувала Марина свій вибір.

На питання, чи не боялася учасниця, як їй буде працювати разом з ультрасучасним артистом, адже Марина використовує народний інструмент, дівчина відповіла: «Я навпаки за все сучасне. Вважаю, що бандура – це насправді інструмент завтрашнього дня і українське майбутнє. І, на мою думку, MONATIK – це та людина, яка б могла показати це найбільше і найглибше серед усіх».

На четвертий ефір сліпих прослуховувань також приїхав лікар-педіатр Олександр Мельник з міста Чернівці. У вільний час медик полюбляє співати у закладах, тому вирішив спробувати свої сили на «Голосі країни». За улюбленого лікаря вболівали всі пацієнти. Своїм виступом йому вдалося повернути крісло Потапа.

«Я прийшов на «Голос країни» заради того, щоб надихнути своїх маленьких пацієнтів. Я співав саме для них», - сказав Олександр Мельник.

Глядачів «Голосу країни-9» здивувала ще одна учасниця – Храмова Дар’я з Росії, яка має українське коріння. Дівчина вийшла на сцену в шовковій сукні, з червоною помадою та з зачіскою, як у її улюбленої артистки з Прикарпаття Тіни Кароль. Заспівавши її пісню «Помню», учасниця змогла не тільки повернути крісло бажаного тренера, а й приємно здивувати її. Адже після виступу на сцену до Дар’ї вийшла її група підтримки – прихильниці Тіни Кароль. Всі дівчата були вдягнені в подібні вбрання, аби бути максимально схожими на артистку. Тіна Кароль була рада такому сюрпризу, тому спробувала ще раз заспівати куплет своєї пісні з усіма дівчатами.