Тлумацькі правоохоронці затримали чоловіка, який вкрав барсетку


До Тлумацького відділення поліції надійшло повідомлення від 57-річного мешканця одного із сіл району. Чоловік повідомив про те, що невідома особа з літнього майданчику одного із місцевих кафе викрала його барсетку, в якій знаходились документи та грошові кошти.

Отримавши повідомлення правоохоронці виїхали на місце події, де й задокументували факт вчинення крадіжки. Та в ході проведення відповідних заходів поліцейські встановили особу зловмисника. Ним виявився 54-річний мешканець одного із сіл району, який уже раніше неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення крадіжок, інформує прес-служба Нацполіції в області.

Як з’ясувалося, потерпілий разом із товаришем відпочивали одному із місцевих кафе, в той час до них підійшов зловмисник та попросився посидіти з ними. Та поки заявник пішов робити замовлення лиходій скористався тим, що за його діями ніхто не спостерігає непомітно поцупив чужу барсетку, після чого покинув місце злочину. 
Проте, далеко втекти йому не вдалося, адже через декілька хвилин неподалік місця вчинення злочину його помітили правоохоронці. Та в ході проведення поверхневого огляду виявили у нього крадені речі.

У скоєному останній зізнався, викрадене поліцейські вилучили та невдовзі повернуть власникові на зберігання.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді арешту на строк від трьох до шести місяців або обмеженням волі на строк до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк.