ТОП-5 місць в Івано-Франківську для осінньої фотосесії


Перше, що спадає на думку, коли чуєш про осінню фотосесію - це парк, ліс, гори.

Втім, не завжди є можливість поїхати на природу, а хочеться зафіксувати цю осінь у кадрі. Тож поки надворі панує «бабине літо» Бліц-Інфо підготував для своїх читачів кілька ідей, де можна зробити красиві осінні фото не виїжджаючи з Франківська.

Вулиця Тарнавського

Ця локація приваблива своєю старовинною польською архітектурою, тому ідеально підійде для вінтажної осінньої фотосесії. На вулиці Тарнавського є безліч чарівних куточків: старовинні паркани з вигадливими візерунками, вілли з минулого століття і все це розбавлене різнобарв’ям осінніх дерев.

Острів закоханих

Міське озеро – теж гарне місце для яскравих світлин. А відтоді, як тут облаштували «Острів закоханих», то і поготів. Можна поспостерігати за заходом сонця на лавочці закоханих, або влаштувати осінній пікнік з другою половинкою серед опалого листя.

Палац Потоцьких

Якщо хочете перенестись у минуле, прогулятися доріжками де колись ходили засновники нашого міста – то вам сюди. І хоча у самі приміщення зараз нікого не впускають, втім на території можна знайти безліч цікавих локацій для фотосесії.

Світлина від Палац Потоцьких «Простір Інноваційних Креацій «Палац».

Дворик на Грушевського

Якщо треба зробити мрійливу фотосесію, то варто звернути увагу на двір обласного управління лісового господарства. Старовинна кам'яниця повністю поросла диким виноградом. Тож фото вийдуть чудові. 

Парк імені Тараса Шевченка, або один зі скверів міста.

Як би не було, але мабуть найпопулярнішим місцем для осінніх фотосесій залишається міський парк. Тут повсюди можна знайти цікаву локацію: центральна алея, паркові озера, японська альтанка, місцина перед фасадом ресторану-музею “Ромашкан” та багато інших місць.

Результат пошуку зображень за запитом

І на завершення кілька порад щоб осіння фотосесія була вдалою від відомих фотографів:

  • підготуйтеся до фотосесії, продумайте свій образ до найменших деталей: одяг, зачіска, макіяж повинні відповідати ідеї і місцю для зйомки;
  • щоб не загубитися у кольоровому різноманітті, потрібно вгадати із відтінком одягу для осінньої фотосесії. Найбільш виграшні речі холодних відтінків зеленого і синього;
  • прихопіть із собою м’який шарф, теплий плед , улюблену книгу, красиву чашку, яскраву парасольку, гумові чоботи, великі яскраві яблука, виноград, квіти … Все те, що нагадує про виключно приємні моменти осіннього періоду;
  • пориньте в густий осінній туман – кадри, зроблені на такому тлі, стануть кращими вашому фотоальбомі. Туман навіває думки про щось містичне. Але для таких фото потрібно прокинутися на світанку;
  • візьміть з собою на фотосесію домашнього улюбленця.

Читайте нас в FacebookTelegram, та Instagram. Завжди цікаві новини!