ТОП-5 навчальних мультфільмів на літо


Дитина зможе вивчити англійську мову, математику, дізнатися все про звірів і природу.

Настало довгоочікуване тепле літо і діти з радістю вирушили на канікули. Щоб не забути, що таке школа і дитячий садок і, водночас, не навантажувати дитину пропонуємо список мультфільмів українського виробництва, які допоможуть малятам вивчити англійську мову, дізнатися все про космос і нашу планету, а також про природу, передає Сьогодні.

"Dave and Ava"

Цей мультфільм призначений для дітей від 1 до 6 років. Головні герої: хлопчик Дейв, одягнений, як щеня, і дівчинка Єва, одягнена, як кошеня. У кожній із серій вони грають зі своїми друзями, вивчаючи абетку, цифри, кольори, форми тощо. Віршики та пісні англійською мовою впливають безпосередньо на 4 основні галузі розвитку дитини: когнітивну, мовну, фізичну. Крім того, мало хто знає, що цей мультфільм (вже кілька десятків окремих серій) – це повністю український продукт!

"Ескімоска"

Дошкільнятам сподобається сучасний мультсеріал про дівчинку-ескімоску, яка живе з сім'єю в Арктиці і щодня потрапляє з друзями в нові захоплюючі пригоди, які пов'язані з загадковими предметами в їх невеликій бухті. Розгадувати складні таємниці дівчинці допомагає її вірний Олень, а також друзі Розумник і Громила.

"Пригоди Котигорошка та його друзів"

Мультфільм розповість малюкові різні історії про Котигорошка та його пригоди в 5-ти серіях: "Чарівний горох" "Пригоди Котигорошка. Солом'яний бичок" "Пригоди Котигорошка. Лісовик" "Пригоди Котигорошка. Наречена для Котигорошка" "Пригоди Котигорошка. Помста Чорта Хмірі".

"Чого в лісі не буває"

Дитина дізнається про негласні закони природи. Цей навчальний мультфільм розповість про три історії лісових жителів і проблемах, з якими вони стикаються. Перша – про зайчика, якого мудра сова переконала в тому, що він хижак і це його всі повинні бояться. Друга – про милого їжачка, який закохався в рибку зі ставка. Третя – про незвичайні музичні концерти звірів у лісі.

"Літачок Ліп"

Мультіфільм розповідає про маленького літака Ліпа, який мріяв про далекі подорожі за океани і моря, але йому ніколи не довіряли такі довгі рейси. Але одного разу в горах захворів хлопчик і всі великі літаки не могли приземлитися на гірській місцевості. Тоді у Ліпе з'явився шанс допомогти людині і показати всім свою силу.