Тренер спортивної школи впродовж року отримував зарплату за непроведені заняття


Під час перевірки у відділі освіти Городенківської РДА та підпорядкованих йому позашкільних закладах прокуратура виявила факт розтрати бюджетних коштів та службового підроблення.

З’ясувалось, що тренер Городенківської дитячої юнацької спортивної школи впродовж усього навчального року вносив до журналу обліку проведених занять недостовірні дані. Для отримання більшої заробітної плати керівник секції вільної боротьби завищував кількість проведених тренувань та незаконно отримував бюджетні кошти. Про це повідомили кореспондентові "Бліц-інфо" в прес-службі прокуратури Івано-Франківської області.

За даним фактом прокуратурою Городенківського району розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 191 та ч. 1 ст. 366 КК України.

Досудове розслідування цього провадження завершено та з обвинувальним актом направлено до суду, який вирішить подальшу долю недобросовісного педагога.

Тепер освітянину загрожує покарання в вигляді обмеження або позбавлення волі на строк до 5 років, з позбавленням права обіймати певні посади на строк до 3 років.