Тренінги, зустрічі та День Подяки: Що цікавого цього тижня в Івано-Франківську


Вистави, презентації, лекції або ж кінопокази. В Івано-Франківську щодня відбувається багато різноманітних культурних подій.

Планувати дозвілля варто завчасно, тож кореспондентка Бліц-Інфо зібрала найцікавіші події цього тижня - з 2 вересня до 8 вересня.

Зокрема, у середу, 4 вересня о 18:30 в Urban Space 100 відбудеться лекція Сімейний бізнес — дім чи робота?

Про особливості сімейного бізнесу і його невидиму сторону розкажуть колекціонери, засновники сімейної компанії Дзиґа та сімейної Ресторації Мулярових Ірина Фіщук та Віталій Качкан.

Доповідачі поділяться власним досвід як прожити 20 років разом в офісі та вдома: на яких цінностях і основах будуються сімейні компанії та які виклики виникають; як поєднуються традиції та сучасний сімейний бізнес та чим може допомогти колекціонерство у цьому.

Вхід вільний!

Світлина від Urban Space 100.

В четвер, 5 вересня о 18.00 год. Книгарня "Є" (вул. Незалежності, 31, 3-й поверх) запрошує на розмову із Маркіяном Прохаськом «Навіщо їхати до Антарктиди, щоб написати книжку?».

Світ - вже давно не біла пляма. Так ще колись думав сам Маркіян. Але чим більше цікавишся світом, тим більше виявляється, що загадок сотні, тисячі чи і мільйони. Всі загадки, так і знання про світ, так і процес пошуку - все стає джерелом натхнення для різної творчості. Маркіян Прохасько використовує його для написання книжки.

Світлина від Книгарня

Цього ж дня о 18.00 год франківців запрошують на молитву Тезе за участю представника цієї спільноти брата Жана-Даніеля.( вул. Коновальця,105) 

У програмі:

18:00 - Служба Божа
19:00 - молитва Тезе

Світлина від Молодіжна комісія Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ.

В п'ятницю, 6 вересня о 15.00 год. франківців кличуть в Promprylad.Renovation (конференц-зала, 3 поверх) на Майстерні Lokki: Більший результат. Дизайн і Бізнес.

Разом ми спробуємо розібратися в цілях створення промислового дизайну предметів, побрейнстормити, надихнутися, створити макети, а потім прототипи.

Подія почнеться з лекції і продовжиться воркшопом з макетування та створення прототипу свого виробу. Програма цікава для дизайнерів, художників, креативних професіоналів та підприємців, студентів.

Програма триватиме 3 години. Участь безкоштовна за умови попередньої реєстрації: http://bit.ly/2ZhlAGV

Світлина від Promprylad.Renovation.

В суботу, 7 вересня об 11.00 год в готелі Станіславів розпочнеться відкритий урок на тему: «Роботоландія» з програми Малої Комп’ютерної Академії.

Ми покажемо, що робот – надзвичайно корисний інструмент для розвитку вашої дитини!

Робототехніка – важливий щабель у навчанні дітей та їх підготовці до майбутнього. Ви зможете зацікавити дитину новітніми технологіями та предметами, які допоможуть їй бути успішною у суспільстві!

Запрошуємо батьків з маленькими комп’ютерними геніями віком від 8 до 14 років!

Для комфортного розміщення всіх гостей ОБОВ’ЯЗКОВА РЕЄСТРАЦІЯ

Світлина від It Step Academy, Ivano-Frankivsk.

Цього ж дня з 10.00 год. в Promprylad.Renovation (конференц-зала, 3 поверх) продовжать свою роботу Майстерні Lokki: хакатон з розробки користувацьких інтерфейсів.

Під час події ми зберемо кілька команд, що протягом дня мають разом з менторами пройти процес від пошуку проблем, які система вирішує, до користувацького інтерфейсу який би відповідав на ці проблеми.

Програма триватиме 5 годин з перервою на каву.
Участь безкоштовна за умови попередньої реєстрації: http://bit.ly/2ZhpkIu

Світлина від Promprylad.Renovation.

На завершення тижня в неділю, 8 вересня о 10.00 год на Площі Ринок відбудеться День Подяки в Івано-Франківську.

Уже вдруге у нашому місті дякуємо РАЗОМ! Масштабне святкування Дня Подяки на рівні міста: ярмарки, фудкорти, фотозони, різноманітні розваги для дітей, концерти, мотиваційні виступи, а ввечері, до речі, в гостях чекаємо... але що ж це ми, приходь та побач! Нам є за що дякувати!

Світлина від День Подяки. Івано-Франківськ.

Цього ж дня о 10.00 год. в Університеті Короля Данила (Коновальця,35) відбудеться SUPER KIDS EVENT.

SUPER KIDS EVENT – подія для дітей і батьків, яка об’єднує кращі компанії у сфері товарів і послуг для дітей різного віку

Саме у нас на події діти зможуть відвідати пробні заняття різнопланових гуртків, спортивних і творчих секцій та обрати ті напрямки, які їм до вподоби! І батьки вже не будуть сумніватися, в якому руслі дитина прагне розвиватися.

А тим часом батьки зможуть з користю і насолодою провести час, послухавши корисні спічі, отримавши рекомендації та поради від сімейних психологів та консультантів.

В програмі заходу передбачено конкурси, розіграші подарунків, виступи та презентації.

Вартість для дорослих - 50 грн., в день події - 100 грн., для дітей вхід - вільний!
Квитки можна придбати онлайн за посиланням.

Читайте нас в FacebookTelegram, та InstagramТільки найважливіші новини!