Троє прикарпатців потрапили під колеса авто


За минулу добу в області зареєстровано 5 дорожньо-транспортних подій. Про це інформує прес-служба управління з питань надзвичайних ситуацій в Івано-Франківській області.

Зокрема, 14 жовтня близько 14.00 на Івано-Франківську на вул. Галицька, неподалік моста через річку Бистриця-Солотвинська водій автомобіля "Субару Форестер", рухаючись у крайній правій смузі руху проявив неуважність та здійснив наїзд на пішохода, гр. 1932 р.н. жительку м. Івано-Франківська, яка переходила проїжджу частину дороги поза межами пішохідного переходу. Внаслідок ДТП пішохода доставлено в МКЛ №1 з тілесними ушкодженнями.

Цього ж дня близько 14.55 на вул. Військових Ветеранів водій невстановленого транспортного засобу, зі слів потерпілого можливо "Мерседес ВІТО" (точної марки та номерного знаку не запам'ятав), проявив неуважність та здійснив наїзд на пішохода, 2002 р.н. жителя м. Тисмениця, у межах пішохідного переходу, після чого надав допомогу однак хлопчик від медичної допомоги відмовився. Пізніше пішохід відчув біль у нозі та звернувся у лікувальний заклад із діагнозом пошкодження зв'язок правого гомілково ступневого суглобу.

О 12.19 у Коломиї на вул. Чайковського 69-річний водій, керуючи автомобілем «ВАЗ 21043», проявив неуважність, не впорався з керуванням та допустив наїзд на 54-річну жительку с. П’ядики, яка йшла по тротуару зліва по ходу руху автомобіля. Внаслідок ДТП пішохід госпіталізована у Коломийську ЦРЛ.