Турецька агенція відремонтувала на Рогатинщині амбулаторію, школу та клуб


На Прикарпатті з робочим візитом у Рогатинському районі побував координатор програми турецької агенції зі співробітництва та координації ТІКА в Україні Хаджи Байрам Болат.

В цьому районі ТІКА вже реалізувала 4 соціальних проекти в 4 населених пунктах, повідомляє власкор IA ZIK.

Зокрема, протягом року в Рогатинському районі реалізовувались чотири проекти за фінансової підтримки Турецького Агентства зі співробітництва та координації при Раді міністрів Турецької Республіки. Йдеться про капітальний ремонт Верхньолипицької амбулаторії, Пуківської ЗОШ I-III ступенів та сільського клубу в селі Лопушня. За кошти турецької агенції Рогатинська міська рада впровадила систему єдиного документообігу.

Координатор програми Хаджи Байрам Болат побував на цих об’єктах в супроводі керівництва району. Він зазначив, що готовий і надалі співпрацювати, адже місто Рогатин має велике значення в історії Туреччини.

Нагадаємо, турецьке агентство було відкрито в 1992 році. Сьогодні його представники функціонують більше ніж у 100 країнах світу. Діяльність агентства являє реалізацію економічних, історичних, та культурних проектів, направлених на потреби тої чи іншої країни.