Туристичний потенціал Івано-Франківщини представлений на XIV міжнародній виставці-ярмарку «ТурЕКСПО»


Представники управління зовнішніх економічних зв’язків і туризму облдержадміністрації беруть участь у заходах Львівського міжнародного форуму індустрії туризму та гостинності і презентують туристичний потенціал Івано-Франківщини на XIV міжнародній виставці-ярмарку «ТурЕКСПО», яка відбувається у Палаці спорту «Україна» у Львові протягом 30 жовтня – 1 листопада 2013 року.

Виставка «ТурЕКСПО» - це визначна подія у туристичному бізнесі Західної України, місце зустрічі національних та представників міжнародних туристичних організацій, керівників закладів розміщення відпочинку та оздоровлення. Цього року її учасниками здебільшого є туристичні фірми України, Польщі, представники оздоровчих та санаторно-курортних комплексів, готелі тощо.

30 жовтня у рамках форуму відбувся спільний польсько-український семінар «Транскордонна співпраця у сфері туризму в Єврорегіоні Карпати». У рамках семінару обговорено можливість використання спільної культурної спадщини та природнього середовища Карпат як об'єктів туризму в Україні та Польщі.

Організаторами заходу виступили Міністерство спорту і туризму, Генеральне консульство Республіки Польща у Львові, Підкарпатська регіональна туристична організація, Львівська обласна державна адміністрація, Львівська торгово-промислова палата і фірма «Гал-ЕКСПО».

На семінарі з доповіддю на тему: «Спадщина і природні пам’ятки на прикладі Східних Карпат України» виступив директор Інституту туризму Прикарпатського національного університету Володимир Великочий.

Сьогодні, 31 жовтня, експерти Польської Палати Готельної  Справи (ППГС) проводять наступні семінари та лекції:

- «Правова підготовка готельної галузі для інтегрального співробітництва з Європейським Союзом. - Адаптація до права Європейського Союзу: закони, директиви Європарламенту та Європейської комісії, Кодекс Етики Готельєра»;

- «13 маркетингових шляхів, які визначають успіх готельних об’єктів»;

- «Нові ресторанні технології для готелів»;

- «Новинки оформлення, які можуть стати козирною картою готелю».

1 листопада триватиме робота виставки і відбудеться інформаційний тур “Туристичний потенціал столиці Білої Хорватії – Стільського городища”.