Творці фільму "11 дітей з Моршина" зустрілись з франківцями


Сьогодні, 22 грудня в Івано-Франківську відбудеться допрем’єрний показ і спілкування акторів з глядачами, пригодницької комедії “11 дітей з Моршина”.

Сімейна авантюрна комедія вийде в прокат уже 3 січня 2019 року, інформує кореспондентка Бліц-Інфо.

Продюсер фільму Сергій Лавренюк розповів, що у також у жанрі українці ще не бачили. У фільмі зніматись актори з 6 до 81 року - це Ада Роговцева, Володимир Горянський, Гарік Корогодський, Ольга Фреймут, Олександр Скічко, Олена Лавренюк, Анатолій Анатоліч, Сергій та Сніжана Бабкіни, Ксенія Жданова, Олександр Піскунов, Людмила Смородина, Людмила Єфименко, Лєра Дідковська, Віталіна Біблів, Назарій Задніпровський. І, звичайно ж, 11 дітей, які і будуть рятувати світ від несправедливості.

Бюджет фільму склав трохи більше 15 мільйонів гривень.

Режисер Аркадій Непиталюк зауважує, що історія фільму розповідає про те, що за легендою Моршин був заснований на місці падіння метеорита, який багатий на рідкісний метал – осмій.

"В бажанні заробити легкі гроші, управителька ТРЦ Сніжана вирішує обдурити всіх і заволодіти коштовним об’єктом. Все б нічого, якби на її шляху не з’явилися 11 дітей з Моршина. Згуртувавшись в єдине ціле заради єдиної мети, вони розпочинають боротьбу з несправедливістю. Чим закінчаться пригоди і чи вдасться Сніжані реалізувати задумане, глядачі зможуть побачити вже в кіно", - розповідають творці фільму.

Знімали фільм три місяці. Від задуму до створення стрічки загалом пройшов рік.