ТзОВ "СТЕК" ліквідувало порив тепломережі на перехресті Мельника-Сахарова, що в Івано-Франківську


Сьогодні вранці працівники ТзОВ «СТЕКу» завершили ремонтні роботи з ліквідації аварії на магістральній тепломережі та відновили водопостачання гарячої води та теплопостачання.

Про це на оперативній нараді у міськвиконкомі зазначив Анатолій Максименко директор ТзОВ «СТЕК», повідомляє кореспондент «Бліц-Інфо».

«Бригади будуть ходити проводити перевірки, аби надалі такого не було», - зазначив пан Максименко.

До того ж перший заступник міського голови Зіновій Фітель, запропонував директору «СТЕК» детально вивчити схему трубопроводів.

«Подивіться де можна закільцювати віші трубопроводи, щоб вразі аварій можна було б окремо ліквідовувати проблему в даному районі, щоб всі не страждали. Також наголошую плату з за послуги в дні, що не було теплопостачання не брати. Крім того, подумайте як можна підсилити і технікою вас і людьми, бо з того, що ми бачили ситуація кричуща», - наголосив пан Фітель.

Нагадаємо минулих вихідних, через аварію на магістральній тепломережі в районі вулиць Мельника-Сахарова, що в Івано-Франківську, без тепла залишилось близько 40 житлових будинків. Зокрема в десяти житлових будинках на вулиці Коновальця. А також по вісім будинків на Бандери, Чорновола та Сахарова, по два на Шевченка та Желехівського один на Мазепи. 3 дитячих садка №11, 7, 8 та загальноосвітня школа №21.

Загалом, у зв’язку з аварією на тепломережі, теплопостачання припинили Крім того, теплопостачання припинено в дитсадках та загальноосвітня школа №21.