У Брошнів-Осаді для бійців АТО виділять 10 гектарів землі


Днями голова Брошнів-Осадської ОТГ Назарій Іванів та перший заступник голови Брошнів-Осадської ОТГ Богдан Мельник зустрівся з воїнами АТО з приводу виділення земельних ділянок, передбачених для житлової та громадської забудови.

На зустріч прибули десятки учасників бойових дій на сході України та їхні рідні, повідомляє прес-служба Брошнів-Осадської ОТГ.

Фахівці запропоновали земельні ділянки учасникам АТО, які розташовані в с.Креховичі та перебувають у комунальній власності Брошнів-Осадської ОТГ, що передбачено генеральним планом, та будуть передані у приватне володіння, користування воїнам АТО.

Розподіл та розроблення проектної документації кожному воїну АТО буде виконано за кошти Брошнів-Осадської ОТГ. Загальна площа масиву становить близько 10 гектарів та розподілена на 64 окремі ділянки по 15 сотих. Вказана територія має зручні під’їзди. Згідно з детальним планом території передбачено будівництво соціальних та інфраструктурних об’єктів, каналізування та водопостачання, спортивні та дитячі майданчики.

Очільник Брошнів-Осадської ОТГ відповів на запитання присутніх, а спеціалісти селищної ради за допомогою слайдів озвучили інформацію, яким чином учаснику бойових дій на сході отримати земельну ділянку. 

Учасників АТО та їх близьких, які б хотіли отримати земельну ділянку під забудову, просять подавати заяви у селищну раду Брошнів-Осадської ОТГ.