У Брошнів-Осадській ОТГ запрацювала поліцейська станція


У Брошнів-Осадській ОТГ відкрили та освятили першу поліцейську станцію на Рожнятівщині, яка на сучасному рівні забезпечуватиме правопорядок у 4 довколишніх селах територіальної громади.

Відтепер охорону публічного порядку у громаді здійснюватимуть місцеві правоохоронці. Це вже дев’ятий поліцейський пункт на Івано-Франківщині, пише пресслужба громади.

Це дасть можливість мешканцям ОТГ жити безпечніше та спокійніше.

Для працівників поліції виділили окреме приміщення у Народному домі, де за кошти ОТГ було зроблено ремонт, завезено меблі та комп’ютерну техніку. А також у кабінет виведено камери спостереження, які встановлені в ОТГ. На станції 8 працівників.

Отець-декан Володимир Майка та отець-капелан Іван Креховецький запросили присутніх до спільної молитви, поблагословили правоохоронців на добру працю та освятили робочі кабінети і службовий автомобіль.

Відтак Голова ОДА Денис Шмигаль побажав поліцейським безпечної роботи, а мешканцям громади спокою і комфорту. Брошнів-Осадську ОТГ назвав яскравим прикладом доброго, успішного результату реформи децентралізації в Україні.

«Це одна з кращих ОТГ на Прикарпатті і в Україні сьогодні. Завжди ставимо вас за приклад, як розвивати громаду, для інших ОТГ. І  ця поліцейська станція – це не тільки обов`язковий елемент безпеки жителів об’єднаної територіальної громади. Тут функціонуватимуть сервісні  служби, які зроблять життя людей надійнішим і комфортнішим», – зазначив очільник ОДА.