У Бурштині розшукують колишніх учасників ансамблю танцю "Вихор", аби згадати юність


25 травня у Бурштині презентують оновлений і відроджений хореографічний ансамбль “Вихор”, який в свій час був живою легендою.

Відтак, у мережі Руслана Шевчук Гочіяєва просить відгукнутись тих танцюристів, які готові згадати свою юність і затанцювати на сцені Прометею танець колишнім, славним складом.

"Це буде сюрпризом для нашої улюбленої Галини Степанівни. Перша пробна репетиція відбудеться 10 травня о 17.30. Збираємось у фойє ПК "Прометей". Передавайте інформацію друзям і знайомим, адже я знаю, що в Бурштині є багато активних учасників ансамблю. Отже, до п'ятниці! З нетерпінням чекаємо на зустріч. Хто має фото тих часів - приносьте!",- йдеться в дописі.

Довідково: Народний ансамбль танцю «Вихор» заснували у 1971 р. подружжя Іван та Галина Пушкар. Галина Степанівна дотепер є їхнім художнім керівником. У 1977 р. ансамбль «Вихор» одержав почесне звання народного. Творчий колектив є дипломантом всеукраїнських і всесоюзних конкурсів, нагороджені бронзовою та срібною медалями за участь у різноманітних фестивалях. Ансамбль «Вихор» неодноразово запрошували виступати в урядових концертах. Побував він і за межами України — в Молдові, Румунії й Литві.