У чому зустрічати Новий рік 2019: поради астролога


До новорічної ночі залишилося зовсім небагато, а кожна жінка хоче бути найкрасивішою!

Хочеш дізнатися, що радить одягати фіналістка «Битви екстрасенсів» Ярослава Федорова? Тоді цей матеріал саме для тебе, пише СТБ.

Запаморочливе вбрання

Як стверджують астрологи, рік Свині необхідно зустрічати в одязі певного кольору, а саме: жовтого, пісочного, оливкового, золотистого, коричневого і кавового. Нейтральні кольори – білий, кремовий, молочний теж підходять. Важливо, щоб колір одягу, який ви обрали для новорічної ночі, був не дуже яскравим, а скоріше м’яким, приглушеним, пастельним.
614145570

453036641

Залиште на наступний рік сукні з глибокими декольте, високими розрізами і прозорими тканинами – такого Свиня не стерпить. Господиня року любить красиві речі, але вони повинні бути витонченими і вишуканими.

Яскраві прикраси

Прикраси до вбрання можна обирати менш скромні. Помпезності та відвертої химерності Свиня не сприймає. Зупиніть свій вибір на витончених ювелірних виробах, які будуть гармонійно підібрані до загального наряду.

646445696

А ось фіналістка 5-го сезону «Битви екстрасенсів» Ярослава Федорова точно знає, як бути чарівною і бажаною в цю новорічну ніч:

«2019 – рік Жовтої Земляної Свині, тому при виборі кольору для наряду віддайте перевагу теплим відтінкам золотого, теракотового і коричневого кольорів. Не зайвим буде звернути увагу на тканину, бажано вибрати одяг з натуральних матеріалів: теплий і затишний трикотаж, шерсть, а для більш вишуканих варіантів шовк або оксамит. Свинка – це тварина, схильна до надмірності, тому не будьте скромними у виборі прикрас, які підкреслять не лише вашу красу, а й вкажуть на вашу індивідуальність.

Обов’язково рясно прикрасьте ваш будинок до свята, тільки, ще раз нагадую, використовуйте більше натуральних прикрас (жолуді, каштани, апельсини, яблука, гілочки дерев) – проявіть фантазію, і покровителька року обов’язково оцінить ваші старання».