У чотирьох навчальних закладах Франківська за грант облаштують котельні


Управління капітального будівництва оголосило тендер на капітальний ремонт системи опалення та встановлення індивідуального теплового пункту в чотирьох школах та гімназії.

На це використають частину коштів гранту отриманих від фонду Е5Р з Північною екологічною фінансовою корпорацією (НЕФКО), інформує Бліц-Інфо.

Роботи з капітального ремонту системи опалення зі встановленням індивідуальних теплових пунктів у чотирьох школах та гімназії будуть виконуватись паралельно.

Торги проведуть за трьома лотами. А саме:

Лот 1 Капітальний ремонт системи опалення та встановлення ІТП в НВК «Школа-гімназія №3»" (вул. Гоголя, 10).

  • Лот включає в себе поставку Устаткування – ІТП із супутнім обладнанням, роботи із встановлення ІТП, роботи по частковому ремонту системи опалення (часткова заміна опалювальних приладів та трубопроводів, балансування системи опалення та інше);  

Лот 2 Капітальний ремонт системи опалення та встановлення ІТП в загальноосвітніх школах №8 (вул. Коломийській, 9), №22"(вул. Івана Павла ІІ, 24),

  • Лот включає в себе поставку Устаткування – 2 ІТП із супутнім обладнанням, роботи із встановлення ІТП, роботи по частковому ремонту системи опалення (часткова заміна опалювальних приладів та трубопроводів, балансування системи опалення та інше); 

Лот 3 Капітальний ремонт системи опалення та встановлення ІТП в загальноосвітніх школах №13 (вул. Галицька, 65), №25" (вул. 24 Серпня, 13).

Лот включає в себе поставку Устаткування – 2 ІТП із супутнім обладнанням, роботи із встановлення ІТП, роботи по частковому ремонту системи опалення (часткова заміна опалювальних приладів та трубопроводів, балансування системи опалення та інше);

Очікується, що роботи завершать за п'ять місяців. Також паралельно у школах та гімназії будуть встановлювати нові пластикові вікна, двері та локальні системи вентиляції.

Тендерні пропозиції повинні бути надіслані до 12:00 години 2 травня в кабінет – 604.

Потенційні учасники тендеру можуть отримати додаткову інформацію, а також ознайомитися та отримати тендерну документацію за адресою:

До уваги: п. Володимир Ковальчук, перший заступник начальника УКБ Україна,
76018, м. Івано-Франківськ
вул. Незалежності, 6
тел. (0342)752358,
факс (0342)752358
E-mail: 1z.ykb.if.mvk@ukr.net

До теми: Через довгий ремонт у дитсадках начальник УКБ та його заступник можуть позбутися роботи