У Долинській ОТГ медикам, які лікуватимуть хворих на COVID-19, доплачуватимуть по 4 тисячі


На Івано-Франківщині з квітня по чотири тисячі гривень доплачуватимуть медикам Долинської об'єднаної територіальної громади, які лікуватимуть хворих на коронавірусну інфекцію.

Про це повідомив її очільник Володимир Гаразд під час відеозвернення у соціальній мережі Facebook, пише Суспільне.

"Таких працівників має бути 72 - це кілька бригад, які чергуватимуть подобово - лікарі, медсестри, санітари", - поінформував він.

Також голова Володимир Гаразд сказав, що на потреби медицини ОТГ додатково спрямують 3 млн 910 тис. грн. З них приблизно півтора мільйона - на центральну районну лікарню.

"Депутати проголосували одноголосно за те, щоб відмовитися від так званого депутатського фонду. Не всі відмовилися на 100%. 23 погодилися повністю направити гроші в медицину, решта - дев'ять депутатів - частково. Таким чином нам вдалося мобілізувати з депутатського фонду 2 млн 910 тис. грн. Ще один млн - це кошти, які передбачалися на фінансування проєктів громадського бюджету. Скоріш за все, ми не зможемо профінансувати, але переможці залишаються, і при сприятливих умовах ми відновимо фінансування", - повідомив голова Долинської ОТГ Володимир Гаразд.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!