У Долині для споживачів газу відкрили сучасний центр обслуговування клієнтів


Сьогодні АТ «Івано-Франківськгаз» відкрив четвертий центр обслуговування клієнтів. Відтепер 24 тис. мешканців Долинщини зможуть швидко, якісно та комфортно отримувати весь спектр послуг: починаючи від консультацій по особовому рахунку, закінчуючи оформленням документів на підключення до газової мережі.

Відкриття ЦОК у Долині є черговим етапом реалізації комплексної програми «Івано-Франківськгазу» з розвитку клієнтського сервісу. Наразі такі центри успішно працюють в Івано-Франківську, Калуші та Коломиї.

Першим споживачів зустрічає адміністратор зони ресепшн. Він надає консультації із загальних питань  та допомагає провести оплату через платіжний термінал. Додатково обслуговують споживачів троє кваліфікованих операторів.

Приділена увага і зручному зонуванню приміщення ЦОК: в залі встановлені дивани, кулер з водою, є wi-fi.

 «Щоб спростити зв'язок наших клієнтів з газовою компанією, ми щороку відкриваємо сучасні ЦОКи та впроваджуємо онлайн-сервіси. Вони допомагають користувачам природного газу швидко і якісно вирішувати усі газові питання. Окрім того, для зручності клієнтів Івано-Франківщиною курсує мобільний ЦОК. І це єдиний в Україні мобільний центр з надання комунальних послуг», – розповідає начальник управління клієнтського сервісу АТ «Івано-Франківськгаз» Юрій Колодій.

До кінця року «Івано-Франківськгаз» планує відкрити ще 2 сучасних Центри обслуговування клієнтів – у Надвірній та Снятині.