У Долині взялись до ремонту транспортного кільця


Розпочався ремонт головного транспортного кільця міста Долини на дорозі загального користування державного значення Н-10 Стрий – Мамалига, км 38+442.

Це також початок, 0 км, регіональної дороги Р-21 Долина – Хуст. Роботи ведуться на замовлення Служби автомобільних доріг у Івано-Франківській області, пише Бліц-Інфо.

Транспортна розв’язка матиме сучасне європейське обличчя: з пониженою робочою основою, добрим освітленням та повною інформацією для учасників дорожнього руху. Разом із облаштованими острівцями безпеки має суттєво покращити безпеку руху. 

Проект разом із САД реалізує Долинська міська рада, зусиллями якої тут встановлено достатньо камер відеонагляду, що цілодобово записують і передають інформацію для диспетчера міста. 

На перспективу безпековим проектом реконструкції Н-10 у Долині передбачено влаштування чисельних острівців безпеки, звуження доріг, влаштування третьої смуги в бік автовокзалу та багато іншого. А головне - будівництво ще однієї сучасної кільцевої розв’язки біля лікарні, на що передбачені кошти для співфінансування проекту в міському бюджеті.