У Дзвинячі горів будинок із стодолою та літньою кухнею, а у Вовчинці - авто


Минулої доби на Прикарпатті ліквідовано 7 пожеж. Про це пише прес-служба управління ДСНС в Івано-Франківській області.

28 квітня о 09:19 в селі Козаківка Болехівської міськради виникла пожежа господарського комплексу. Вогнем пошкоджено перекриття будівлі. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 09:22 в селі Дзвиняч Богородчанського району виникла пожежа житлового будинку з господарськими спорудами. Вогнем знищено покрівлю над приміщенням стодоли, стайні, літньої кухні, пошкоджено господарську будівлю та покрівлю житлового будинку і гаражу, знищено речі домашнього вжитку, сонячні панелі. Врятовано два житлові будинки та господарську будівлю. Попередня причина виникнення пожежі - коротке замикання електропроводки.

О 10:12 в селі Пуків Рогатинського району горіла суха трава на відкритій території. Причина виникнення пожежівстановлюється.

О 16:43 в Івано-Франківську на вулиці Стуса горів пеньок на відкритій території. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 16:50 в місті Калуш на вулиці Хіміків виникла пожежа в квартирі на четвертому поверсі житлового будинку. Вогнем знищено вікна, меблі, речі домашнього вжитку, пошкоджено вхідні двері. Працівниками пожежно-рятувальної служби по автодрабині врятовано чоловіка 1971 р.н., якого госпіталізовано в Калуську ЦРЛ. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем під час куріння з боку власника.

О 20:22 в місті Калуш на вулиці І.Франка горіло сміття в закинутій будівлі. Попередня причина виникнення пожежі - необережне поводження з вогнем сторонньої особи.

О 22:58 в селі Вовчинець Івано-Франківської міськради горів автомобіль «Citroen C3». Вогнем знищено моторний відсік, передні шини, капот та лобове скло автомобіля, а також пошкоджено дзеркало заднього виду та вітровик автомобіля «Gelly», який знаходився поруч. Попередня причина виникнення пожежі – коротке замикання електропроводки автомобіля.