У франківській міськраді депутати з різних фракцій об'єднались у «Спільне партнерство»


Сьогодні, 16 травня в Івано-Франківську розпочалася дванадцята сесія міської ради.

Серед іншого, депутати проголосували за створення депутатської групи Івано-Франківської міської ради «Спільне партнерство», інформує кореспондент Бліц-Інфо.

У неї ввійшли десять депутатів від різних фракцій - "Свободи", "Самопомочі", БПП та УНП. А саме: Оксана Савчук, Маріанна Продан, Ігор Корсун, Галина Куницька, Олександра Федорук, Володимир Кушнір, Сергій Абрам’як, Іван Гарасимко, Віктор Синишин та Сергій Руднянин.

За словами секретаря міськради Оксани Савчук, робота групи буде спрямована на розвиток громади Івано-Франківська та місцевого самоврядування загалом. 

"Метою створення депутатської групи є: проведення суспільно-важливих обговорень та ініціювання важливих рішень в галузі освіти, культури, медицини, молодіжної політики та спорту; створення «Центру дитини» з метою опіки над дітьми з вадами розвитку та дітей з обмеженими можливостями на базі приміщення на вул. Тарнавського, 12; об'єднання зусиль депутатського корпусу та громадського сектору щодо збільшення представництва жінок в радах та закріплення відповідних квот у виборчому законодавстві з метою забезпечення рівних можливостей чоловіків та жінок в політиці; активізація діалогу щодо стратегії розвитку м. Івано-Франківська на найближчі 10 років", - зачитала Савчук.