У Франківській ОДА шукають начальника управління з питань ресурсного забезпечення


В Івано-Франківській ОДА оголосили конкурс на зайняття вакантної посади державної служби категорії «Б» ­– начальника управління Івано-Франківської обласної державної адміністрації з питань ресурсного забезпечення.

Кваліфікаційні вимоги:

1. Освіта: Вища освіта, ступінь вищої освіти – магістр (у разі коли особа, яка претендує на зайняття посади державної служби категорії "Б", здобула вищу освіту за освітньо-кваліфікаційним рівнем спеціаліста (повну вищу освіту), відповідно до підпункту 2 пункту 2 розділу XV "Прикінцеві та перехідні положення" Закону України "Про вищу освіту" така освіта прирівнюється до вищої освіти ступеня магістра)

2. Досвід роботи: Досвід роботи на посадах державної служби категорій "Б" чи "В", або досвід служби в органах місцевого самоврядування, або досвід роботи на керівних посадах підприємств, установ та організацій незалежно від форми власності не менше двох років 3. Володіння державною мовою Вільне володіння державною мовою.

Конкурс проводиться за адресою: м. Івано-Франківськ, вул. Грушевського, 21, каб. 321, о 10:00 годині, 10.04.2020 року.

Прізвище, ім’я та по батькові, номер телефону та адреса електронної пошти особи, яка надає додаткову інформацію з питань проведення конкурсу Мельничук Анатолій Олександрович, (0342) 55-22-38, staff@if.gov.ua

Детальніше з умовами конкурсу можна ознайомитись за посиланням.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!