У франківській школі встановили шафки на американський лад


За сім років на реалізацію міського конкурсу проектів та програм місцевого самоврядування та громадянського суспільства було виділено 16 890 333 гривень. Відтак, вдалося реалізувати сотні проектів.

Про це сьогодні, 11 грудня на щотижневій оперативній нараді у міського голови роповіла керівник секретаріату міської ради Наталія Карабин, інформує кореспондентка Бліц-Інфо.

За її словами, конкурс реалізовується за формою співфінансування – 70% з міського бюджету та 30% - кошти учасника.

«Пріоритетами цього року було утеплення будинків, заміна вікон на енергозберігаючі, заміна ламп загального освітлення на енергоощадні, ремонт місць загального користування та облаштування прибудинкової території», - зауважує чиновниця.

Карабин каже, що загалом подали 12 проектів ГО та БО при закладах та установах культури. З них 9 визнано переможцями. 38 проектів ГО та БО при дошкільних, загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладах – 31 переможець, 16 проектів ГО та БО – 9 переможців, 80 проектів ОСББ, ЖБК та БК – 49 переможців та 3 переможців у проектах від сільських рад.

Із прикладів працівниця мерії назвала школу № 11, де купили та встановили шафки-логи.

Всього на конкурсі було реалізовано проектів на суму 2 мільйони 975 тисяч 851 гривень 47 копійок. Також було подано заявок на суму 833 тисячі 961 гривню 87 копійок.