У франківському магазині продали алкоголь дитині


Сьогодні 16 серпня встановлено черговий факт продажу алкоголю дитині в магазині оптової та роздрібної торгівлі "м'Ясник", що знаходиться за адресою: вул. Сухомлинського, 4/4.

Все частіше працівники закладів торгівлі не вважають за потрібне цікавитися віком своїх покупців щодо яких виникають сумніви, пише Тверезий Франківськ.

Працівники КП "Муніципальна Варта" Сапіжак А.І. - головний інспектор відділу охорони публічного порядку та Бойко Ю.Є.- головний інспектор відділу екологічної безпеки склали протокол за статтею 156 (2) кодексу України про адміністративні правопорушення, а саме продаж алкоголю неповнолітнім.

На місце події викликано працівника відділу ювенальної превенції, яким відібрано пояснення у продавця та неповнолітнього.

З представниками закладу проведено профілактичну бесіду на предмет недопущення аналогічних випадків у майбутньому та наголошено про відповідальність.

Робоча група наполегливо звертається до представників та власників торгових закладів із закликом не здійснювати продаж алкоголю неповнолітнім, тим самим не порушувати норми чинного законодавства, бути свідомими та відповідальними.