У Франківську айтішники поділяться досвідом "челенджів" на проєктах


Цієї суботи, 29 лютого, для представників ІТ-сфери та тих, хто хоче до неї увійти, відбудеться чергова зустріч QC Meetup, присвячена викликам на проєктах.

Цього разу двоє спікерок розкажуть про власні перешкоди, помилки і як правильно підійти до вирішення проблем.

Ольга Павник, QA Engineer, Softvision (Lviv) проведе “Екскурс сучасним тестуванням на прикладі підприємницьких проєктів”.

Робота на великому проєкті має ряд особливостей і дуже сильно залежить від самого продукту, що розробляється. Але що, як сьогодні вже не достатньо бути просто командою? Кожного дня тестувальники стикаються з великою кількістю викликів. Деякі з них можна вирішити внутрішніми силами команди, проте інші потребують глобальних змін у роботі. Для того, щоб вирішити чи, можливо, наблизитися до вирішення другої проблеми, команда Ольги застосувала сучасні принципи тестування (Modern Testing Principles).

Спікерка проведе учасників через справжні челенджі, з якими стикалася на реальному проєкті, розповість про дії команди та результат, який отримали.

Олександра Пашкевич, QA Engineer, ELEKS (IF), підготувала лекцію на тему “Виклики тестування, або Як QA-інженеру бути стресостійким?”

Вона розповість про виклики, з якими зіткнулася під час тестування на власному проєкті; про те, як планується, тестується та яка документація використовується під час роботи; про процеси, помилки, труднощі та рішення з власного досвіду.

Спільнота “QC community” івано-франківського IT Cluster організовує події для людей, які хочуть опанувати сферу ІТ або удосконалити свої знання.

Локація: “Підземний Перехід Ваґабундо”, вул. Пилипа Орлика, 7. Початок: 14:00. Вхід вільний.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!