У Франківську батько з сином торгували наркотиками


У ході документування протиправної діяльності 45-річного мешканця обласного центру та його 26-річного сина поліцейські зафіксували факти збуту ними амфетаміну. Слідчі дії правоохоронці здійснювали в рамках досудового розслідування у кримінальному провадженні за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України.

Працівники Управління протидії наркозлочинності ГУНП в Івано-Франківській області спільно з працівниками Івано-Франківського відділу поліції під процесуальним керівництвом місцевої прокуратури, 28 січня, викрили двох франківців, які збували близько 40 грамів психотропної речовини амфетамін за 7 000 гривень, інформує прес-служба Нацполіції в області.

Зловмисники затримані в порядку ст. 208 КПК України, їм повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від шести до десяти років із конфіскацією майна.

Триває досудове розслідування, вирішується питання щодо обрання наркодилерам запобіжного заходу – тримання під вартою.