У Франківську готують нові правила розміщення реклами


В Івано-Франківську триває робота по підготовці до затвердження нової редакції порядку розміщення зовнішньої реклами

14 червня відбулося засідання робочої групи з метою підготовки зміни до Порядку розміщення зовнішньої реклами в м. Івано-Франківську, затвердженого рішенням виконавчого комітету міської ради №657 від 29.12.2009 р.. На цих зборах робоча група обговорила і прийняла свої остаточні правки до базового проекту Порядку. Учасники засідання запропонували вважати роботу групи успішно виконаною, в зв’язку з чим і завершеною. Про це йдеться на сторінці Управління архітектури, дизайну та містобудівної діяльності ІФ міської ради

18 червня в приміщенні виконавчого комітету міської ради відбулося оголошене громадське обговорення проекту регуляторного акта – рішення виконавчого комітету міської ради «Про затвердження нової редакції Порядку розміщення зовнішньої реклами у м. Івано-Франківську». Предметом обговорення стали як пропозиції робочої групи, так і доповнення й зауваження, подані з голосу. Зокрема, низку пропозицій і зауважень висловив завідувач Сектору Державної регуляторної служби в Івано-Франківській області Андрій Соболевський. Також активними учасниками дискусії були депутат міської ради Володимир Кушнір та представник Івано-Франківської обласної організації підприємців, роботодавців та орендарів, громадський активіст Сергій Чирва. Зібрання пройшло жваво, але в атмосфері націленості на отримання оптимального результату.

Також учасники зборів визнали доцільним сформований пакет, що складається з базового проекту + зміни запропоновані робочою групою + зміни запропоновані на громадському обговоренні, піддати аналізу регуляторного впливу та рекомендувати винести на розгляд виконавчим комітетом.