У Франківську говоритимуть про важливість ролі батька


10 лютого о 19.00 в Івано-Франківську у громадському ресторані Urban Space 100 відбудеться публічне інтерв’ю про батьківство в контексті теми ролі батька у житті дітей за участю Романа Голованова — представника коаліції «Батьківство-Україна» та міжнародного руху «Світові потрібен батько».

Організатори заходу хочуть привернути увагу суспільства до проблеми безбатьківства як однієї з найбільш непроговорених проблем 21 ст. та змотивувати свідомих татів до роботи над стосунками з дітьми.

Коаліція «Батьківство-Україна» — це партнерство організацій, команд та окремих людей, що мають на меті привернути увагу до важливості ролі батька і збереження сімейних цінностей.

«Нас об'єднує біль за мільйони чоловіків, котрі не розуміють свого призначення та мільйони дітей, в житті яких відсутня справжня батьківська турбота. Ми хочемо, щоб в нашій нації і нашій культурі кожен чоловік / батько став усвідомленим тренером життя для своїх дітей. Батько закладає у своїх дітях правильні цінності та принципи, які служать орієнтирами в житті. Важливо, аби кожен хлопчик та дівчинка відчули, що поруч з ними є чоловік, зацікавлений в їхньому всебічному розвитку, і який живе як мінімум  8 годин — працюючи, 8 годин — відпочиваючи та 8 годин — для сім'ї!», — говорить координатор проекту Роман Голованов.