У Франківську хочуть стерилізувати дворових котів. Потрібна підтримка


Дім Сірка розпочинає великий проект по стерилізації вуличних котів.

Дуже багато людей звертаються з проханням допомогти з стерилізацією дворових котиків, бо нема сили дивитися як кошенята гинуть на вулиці від людей, дітей, та машин. По це в мережі повідомила волонтерка "Дому Сірка" Тетяна Котик.

"Почнемо з одного із дворів недалеко Арсену (точне місце не вказуємо з міркувань безпеки для хвостатих). Почалося все з того що викинули одну кішку, потім ще одну, а потім вони почали розмножуватися… маємо результат – більше 25 котів та кошенят. Люди годують, але є і такі, що погрожують отруїти. Ми просимо допомогти нам для початку всіх простерилізувати. Вартість стерилізації одної кішки буде коштувати 450 грн. Дякуємо Світ Сірків, що не буде брати коштів за перетримку а тільки за саму операцію. Просимо допомогти нам почати цю нелегку справу! Будемо вдячні за будь яку допомогу! Важлива кожна гривня. Фотозвіти про стерилізованих будемо висвітлювати у наших новинах", - пише волонтерка.

Кошти можна перевести на:
1. Карточку 5169 3305 1534 9451 карточка-ключ Когут Наталія Василівна - всі кошти зараховуються зразу на наш основний рахунок!
2. Рахунок БО "Дім Сірка", ЄДРПОУ 37952464, р/р 26005060830012, КБ "ПриватБанк" МФО 336677 Примітка «Проект коти»