У Франківську на Хоткевича горіла квартира, а на Дністровській - центральний ринок


Минулої доби, 24 грудня на Прикарпатті рятувальники ліквідували сім пожеж.

Про це Бліц-Інфо повідомили в управлінні ДСНС в Івано-Франківській області.

Зокрема, о 05:54 в селі Раківчик Коломийського району виникла пожежа господарської будівлі. Вогнем знищено господарську будівлю. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем з боку власника.

О 10:46 в місті Болехів на вулиці Млинарській виникла пожежа в житловому будинку. Вогнем пошкоджено речі домашнього вжитку. Попередня причина виникнення пожежі – коротке замикання електропроводки.

Крім того, о 12:50 в Івано-Франківську на вулиці Дністровській виникла пожежа в приміщенні Центрального продовольчого ринку. Вогнем пошкоджено електропроводку та корпус електросвітильника. Попередня причина виникнення пожежі – коротке замикання електропроводки.

О 15:27в селі Остриня Тлумацького району виникла пожежа господарської будівлі. Вогнем пошкоджено речі домашнього вжитку. Причина виникнення пожежі встановлюється.

Також о 20:24 в місті Тисмениця на вулиці Колійовій виникла пожежа житлового будинку. Вогнем пошкоджено стіну. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 21:49 в місті Калуш на вулиці Бандери виникло загорання в піцерії. Вогнем пошкоджено 0,5 м.кв. проводки. Попередня причина виникнення пожежі – коротке замикання електропроводки.

О 23:44 в Івано-Франківську на вулиці Г. Хоткевича виникла пожежа в житловій квартирі. Вогнем пошкоджено матрац та речі домашнього вжитку. Причина виникнення пожежі встановлюється.