У Франківську оголосили конкурс у сфері благоустрою у п’яти номінаціях


Літо – пора краси. Ця краса таїться у великих та малих вуличках і дворах нашого міста: розквітлих квітах на балконах та клумбах, охайному під’їзді чи вивісках, які гармоніюють із фасадом будівлі та міським середовищем.

Саме ці речі, прикрашають наше місто, роблять його атмосферним, затишним та неповторним. Дуже добре, що в Івано-Франківську є багато небайдужих мешканців, які мають відчуття краси і відповідальності та проявляють ініціативу у сфері благоустрою. Адже саме такі люди допомагають місту змінюватись, розвиватись та ставати кращим, йдеться на сайті Комуналки.

Департамент житлової, комунальної політики та благоустрою за підтримки Івано-Франківської міської ради оголошує конкурс на міську відзнаку у сфері благоустрою відразу у п’яти номінаціях.

Категорії конкурсу:

- серед мешканців:

  1. Зразковий балкон.
  2. Зразковий під’їзд.

- серед підприємців:

  1. Зразкова вивіска і фасад.
  2. Зразковий літній майданчик.

-серед ОСББ, ЖБК, ОК, управляючих компаній:

  1. Зразкове утримання будинку.

За кожною номінацією буде визначено кілька переможців, які нагороджуватимуться грошовою премією у розмірі: I місце - 1800 грн., II місце - 1400 грн., III місце - 1000 грн. та відзнакою в сфері благоустрою. Відзнака надається на конкурсних засадах. Відбір переможців здійснюється протягом 10 днів, з моменту закінчення строку подачі заявок на участь у конкурсі, конкурсною комісією та онлайн-голосування мешканців міста у співвідношенні 50/50%.

Умови участі в конкурсі:

  1. Заповніть заявку на участь у конкурсі на адресу голови конкурсної комісії (бланк заявки за наступним посиланням: Заявка на участь в конкусі);
  2. Зробіть фото, на якому буде чітко видно об’єкт благоустрою (балкон, під’їзд чи вивіска і фасад).

Заявки та фото на участь у конкурсі подаються в Департамент житлової, комунальної політики та благоустрою Івано-Франківської міської ради (вул. Незалежності, 7, ІV поверх, телефон: 53-22-12 / 067 111 9305) або ж надсилайте на електронну адресу Департаменту - dkgmvk@ukr.net  з поміткою «На конкурс».

Календар конкурсу:

  • Прийом робіт: з 18 липня по 18 серпня
  • Оприлюднення та голосування: з 19 по 29 серпня
  • Підсумкове засідання конкурсної комісії: 5 вересня
  • Нагородження переможців: 10 вересня

До теми: В Івано-Франківську визначатимуть кращий двір, балкон та фасад