У Франківську планують відмовитись від централізованого гарячого водопостачання


В мерії задумались над доцільністю централізованого гарячого водопостачання, адже все більше людей через зростання тарифів на опалення переходять на електричні бойлери.

У КП “Теплокомуненерго” кажуть, за останні вісім років рівень споживання гарячої води зменшився у п’ять разів, йдеться в сюжеті 402 каналу.

"До гарячої води підключено близько 350 будинків в Івано-Франківську. 16 тисяч квартир користуються нашою водою, вони підключені до гарячого водопостачання. З них десь користуються гарячою водою по статистиці 4,5 - 5 тисяч квартир. Тобто ми маємо третину споживачів, які користуються нею стабільно",- каже заступник директора КП “Теплокомуненерго” Ігор Угриновський

Для вирішення питання з гарячим постачанням створено спеціальну комісію, яка тільки розпочинає свою роботу. До неї увійдуть представники декількох комунальних служб та управлінь міста.

Директор Департаменту житлової,комунальної політики Михайло Смушак запевняє, що навіть у випадку прийняття рішення про припинення надання цієї послуги людей на призволяще не кинуть.

Детальніше у сюжеті: