У Франківську поліцейські з мигалками довезли випускника на ЗНО


Сьогодні на Прикарпатті старшокласники та студенти складають ЗНО з української мови і літератури. За дотриманням процедур проведення тестувань та дисципліною вже традиційно стежать поліцейські охорони. А сьогодні поліцейські охорони стали ще й помічниками.

Інцидент трапився в одній із івано-франківських шкіл. Випускник переплутав пункти тестування і приїхав складати незалежне оцінювання до школи, я якій попередньо здавав математику. Але як виявилось дістатися до свого пункту ЗНО він уже не встигав. І розплакався.

Побачивши дану ситуацію і вияснивши суть проблеми поліцейські вирішили йому допомогти. Повідомивши чергову частину, а також керівництво Управління поліції охорони поспішили вирішувати її. Щоб хлопчина встиг  на ЗНО його на поліцейській машині і з проблисковими маячками довезли до пункту призначення. А там пояснили ситуацію і допустили випускника до здачі екзамену.

"Ми не могли вчинити по іншому, адже діти вчаться, осмислено готуються до здачі екзаменів, а якийсь непередбачуваний форс мажор  міг забрати у хлопчини цілий рік. Яка б не сталася ситуація ми, як поліцейські завжди готові допомогти людині, а особливо коли це дитина", - прокоментував начальник Управління поліції охорони полковник поліції Михайло Чорнописький.

Інформує Управління поліції охорони в Івано-Франківській області.