У Франківську приватні ЖЕО самовільно піднімають квартплату?


Мешканці міста скаржаться на суб’єкт господарювання, який надає послуги у сфері вивезення твердих побутових відходів.

За інформацією заявника пана Віктора Білецького ТзОВ «Жед Експрес-Комфорт» знову в односторонньому порядку змінив тариф за квартплату, збільшивши оплату ще на 10 грн.

Сергій Адамович, депутат Івано-Франківської обласної ради, написав звернення до Антимонопольного комітету про повторну перевірку ТзОВ «Жед Експрес-Комфорт» на предмет обґрунтованості підвищення тарифу оплати за квартплату та притягнути винних осіб до юридичної відповідальності відповідно до законодавства України, повідомляє кореспондент «Бліц-Інфо».

«Хочу нагадати, що з приводу даного питання я уже звертався до Вас (депутатське звернення вих. №321 від 08 лютого 2013 р.), за результатами якого було дійсно зафіксовано факт зловживання монопольним становищем і здійснено до суб’єкта господарювання притягнення до юридичної відповідальності у вигляді штрафу», - зауважує у своєму зверненні Сергій Адамович.

Про відповідь Івано-Франківського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України щодо цього звернення «Бліц-Інфо» повідомить пізніше.