У Франківську розширюється підприємство "Електролюкс". Додатково планують створити 1500 нових робочих місць


Є новий інвестиційний проект кампанії «Сенгабен», що допоможе створити близько 1000 робочих місць.

В Івано-Франківську відбувається розширення підприємства «Електролюкс». Компанія розширює свої потужності виробництва пральних машин та холодильників. В планах кооперації обговорюється питання встановлення двох ліній для виготовлення комплектуючих для холодильників, зокрема виготовлення дверцят та стінок.

Про це кореспонденту «Бліц-Інфо» повідомив міський голова Івано-Франківська Віктор Анушкевичус.

Також, за словами міського голови, активно розширює виробництво івано-франківське ВО «Карпати» під керівництвом Дмитра Терковського. Наразі підписана угода між ВО «Карпати» та «Мерседес», що дає можливість створити більше 400 робочих місць. 

«Є новий інвестиційний проект кампанії «Сенгабен», що допоможе створити близько 1000 робочих місць. Це вагомий крок вперед. Нещодавно представники німецької компанії «Фокс», що займається виробництвом кабельної продукції, були на наших підприємствах, побачили земельні ділянки в районі Хриплинського промвузла. І там земельна ділянка в 1,80 га їм підійшла. Сподіваємося, що цей проект також буде реалізований», - говорить кореспонденту «Бліц-Інфо» міський голова Івано-Франківська Віктор Анушкевичус.