У Франківську викликали поліцію до жінки, яка продає хворих собак


Сьогодні, 11 квітня, в Івано-Франківську голова громадської організації “Дім Сірка” Наталія Когут викликала поліцію на вулицю Тичини до жінки, яка продає там собак.

До “Дому Сірка” надійшло вже два повідомлення про те, що на Тичини продають хворих собак, відтак вирішили викликати поліцію на місце. Продавчиня відмовилася представитися, натомість почала збирати речі і пакувати собак у маленькі клітки і сумки, пише ГК.

Патрульні зазначили, що якщо вона не представиться, то її затримають для встановлення особи. Поліцейські дали час, щоб вона представилась, інакше в кайданках будуть везти у відділок, продавчиня вперто відмовляється і каже, що погано почувається.

Відомо, що 3 квітня у неї придбали собаку, хвору на ентерит, ймовірно вже інфіковані і інші тварини. Нещодавно у неї також придбали лайку, хвору на чумку, вартість лайки  – 1500 грн. 

Наталя Когут запропонувала поїхати у лікарню з собаками, щоб зробити тести, чи тварини хворі. Готова навіть оплатити. Жінка погодилася, заливається сльозами та переконує, що усі її тваринки – здорові.