У Франківську вирішують хто очолить політехнічний та будівельний ліцеї


У середу, 26 вересня відбулося друге засідання конкурсних комісій з відбору претендентів на заміщення вакантних посад директорів навчальних закладів.

Мова йде про посади директора Івано-Франківського професійного політехнічного ліцею та директора Івано-Франківського професійного будівельного ліцею.

"Уперше в місті ми проводимо відкриті конкурси на призначення директорів навчальних закладів. Наша мета - зробити конкурсний відбір максимально прозорим. Якщо раніше заклади підпорядковувалися облдержадміністрації, то зараз процедура відкритого конкурсу відбувається на базі міської ради", - зазначила секретар міської ради Оксана Савчук.

За результатами відкритого голосування конкурсні комісії ухвалили рішення визнати відбори такими, що відбулися та рекомендувати Департаменту освіти та науки внести пропозиції міському голові щодо призначення на вакантну посаду директора Івано-Франківського професійного політехнічного ліцею кандидатуру Наталії Кішки Наталії, а на посаду директора Івано-Франківського професійного будівельного ліцею кандидатуру Ольги Гузар.