У Франківську визначать найкращих підприємців року


24 березня в «Пасажі Гартенбергів» відбудеться щорічний традиційний «Тріумф – 2016».

Про це сьогодні, 9 березня на щотижневій оперативній нараді повідомила начальник управління економічного та інтеграційного розвитку Надія Кромкач, інформує кореспондент Бліц-Інфо.

Зокрема, цьогоріч визначать переможців у 13 номінаціях. А саме: «Найбільший  платник податків до міського бюджету», «Краще інвестиційне підприємство малого бізнесу», «Місцева марка», «Підприємство-експортер року», «Успішне промислове підприємство року», «Успішне підприємство  малого бізнесу», «Краща ІТ- компанія», «Кращий заклад ресторанного господарства в прикарпатському  стилі», «Кращий торгово-розважальний заклад міста», «Соціально-відповідальне підприємство», «Кращий заклад у сфері побутового обслуговування – спортивний клуб», «Краще підприємство/заклад 2016 року в галузі впровадження та розвитку енергозберігаючих проектів та технологій» та «Кращий хостел». Окремо буде номінація поза конкурсом «Місто-партнер». 

Загальні критерії для всіх номінантів відсутність заборгованості до бюджету протягом останнього звітного року та відсутність заборгованості із виплати заробітної плати протягом звітного року.

Чиновниця додала, що «Тріумф – 2016» цьогоріч проводиться вже 14 раз.