У Франківську затвердили, як місто має розвиватись наступні дев’ять років


У п’ятницю, 16 серпня в Івано-Франківську розпочалась 28 сесія міської ради. На порядку денному понад 40 питань. У залі присутні 34 депутати.

Серед питань в порядку денному депутати затвердили маркетингову стратегію міста, інформує кореспондентка Бліц-Інфо.

Заступник начальника управління економічного та інтеграційного розвитку Богдан Дмитрук розповів, що маркетингова стратегія дасть можливість створити унікальний імідж міста, збільшити туристичну привабливість, зберегти архітектурне обличчя, залучити іноземних інвесторів та створити високооплачувані робочі місця.

«Окрім того, ми сформуємо репутацію міста як високотехнологічного й прогресивного, це дасть змогу створити комфортні умови для мешканців, розвивати інфраструктуру, залучати кваліфіковану молодь з інших регіонів», - додав Дмитрук.

За його словами, маркетингову стратегію мають впроваджувати до 2028 року.

Міський голова Руслан Марцінків додав, що маркетингова стратегія окремо розписана для інвесторів, мешканців та туристів. Їх впроваджуватимуть впродовж наступних дев'ятьох років.

"Це документ, який видозмінює всі сфери міської життєдіяльності і змушує їх працювати на розвиток міста. При створенні обрали три аудиторії, яким будуть цікаві ті чи інші цінності міста: для мешканців – місто затишне, комфортне, зручне та безпечне, для інвесторів – як надійний партнер з привабливими умовами для інвестування, а для туристів місто буде цікавим, як гостинне місто унікальної історії, архітектури та культури", - зауважив Марцінків.