У Галичі тече дах народного дому. Випускний та звітні концерти під загрозою зриву


Випускний під загрозою зриву, а дитячі колективи змушені переносити свої звітні концерти в інші місця - і всьому цьому причиною є, як виявилося, Галицький районний народний дім.

Сильні дощі стали причиною не тільки підняття рівня річок, а й протікання даху в будинку культури. Як виявилося, дах не був готовий витримати такі шквальний зливи, які тривали декілька днів. Це спричинило до відкриття в ньому дір, після чого дане приміщення було визнано терміново аварійним. Про це пише сайт Галич.

У соцмережі Facebook були розміщені світлини, де стояли миски, ганчірки, в які текла вода з гори і було поставлено питання, чи вгадають галичани, де це. Варіантів пролунало багато, а правильний доволі швидко назвали. Як виявилося, багато галичан знають, що цей зовні дуже гарний будинок вже давно потребує ремонту.

За словами завідуючої будинку культури, вона терміново звернулася до районної влади, яка пообіцяла максимально швидке вирішення даного питання. На жаль, як би швидко не були виділені кошти та не розпочалися ремонтні роботи, випускники змушені шукати інше приміщення для свого свята, а творчі колективи - для своїх концертів.

Ми сподіваємося, що нічого не завадить владі відремонтувати районний народний дім якнайшвидше і, головне, якісно. Галичани зможуть знову спокійно відвідувати культурні заходи, а працівникам культури будуть надані безпечні умови роботи і їм не доведеться підтримувати рівень культури в районі разом з дахом.