У Харкові спалили мікроавтобус євромайданівців


У Харкові невідомі спалили мікроавтобус на якому на мирні акції привозили апаратуру і транспортували теплі речі, які харків'яни збирають для Києві

Орендований харківським Евромайданом мікроавтобус "Мерседес Віто" невідомі підпалили сьогодні близько другої години ночі на задньому дворі будинку Саламандри (вул.Сумська , 17), про це пише "Главное"

За словами організаторів мікроавтобус не містив ніяких пізнавальних знаків Євромайдану.

Тому, як і в історії з викраденням генератора, його просто вистежили і вночі підпалили. Автобус, вартість якого оцінюється близько 9 тис. дол, згорів повністю. На момент підпалу в ньому не було апаратури та інших цінних речей.

Організатори пов'язують чергову провокацію проти Евромайдана з тим , що сьогодні перед харків'янами в 18 годині біля пам'ятника Т.Шевченка виступатиме Оксана Забужко.

На вихідні також запланована велика програма. У суботу, о 12 годин , в рамках харківського Євромайдану у Кобзаря відбудеться великий концерт "Рок за зміни" , в якому візьмуть участь групи Banderas Blues Band, Урбаністан, Legenda Folium та інші колективи. Спеціальний гість Ірена Карпа та гурт "Qarpa". Ведучий програми - Сергій Жадан.

У неділю на харківському Евромайдане в 12:00 будуть гості - відомі письменники та громадські діячі брати Капранови. Як повідомив один з організаторів акцій Сергій Жадан, наступного тижня очікується приїзд до Харкова письменників Андруховича і Прохаська .