У Івано-Франківську відбудеться громадське обговорення інженерно-транспортної інфраструктури міста


14 червня 2013р. о 15.00 год. в приміщенні Українсько-Канадського СП «МБЕРІФ-Бізнес-Центр» (вул.Дністровська, 26, ІІ поверх, зал засідань) відбудеться відкрите громадське обговорення (у формі круглого столу) проекту регуляторного акту – рішення міської ради «Про внесення змін до Положення «Про пайову участь замовників будівництва (забудовників) мікрорайону в межах вулиць Бельведерська-П.Орлика-Короля Данила і №4 на вул. Хіміків-Тролейбусна у створенні та розвитку інженерно-транспортної інфрастру

Мета проекту рішення: приведення Положення до норм чинного законодавства та впорядкування відносин виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради, фінансового управління та замовників будівництва пов’язаних з укладанням договорів. 
      Проект рішення передбачає звільнення від сплати пайової участі у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста замовників, які здійснюють будівництво підземних паркінгів; внесення змін до умов відтермінування та розтермінування платежів; підстави визначення величини пайового внеску та ін.
      Розробник проекту рішення – фінансове управління виконавчого комітету міської ради.
      Відповідальна особа за проведення громадських обговорень: начальник відділу підтримки та розвитку підприємництва управління економічного та інтеграційного розвитку виконавчого комітету міської ради Руденко С.М.
      З текстом проекту рішення та аналізом регуляторного впливу можна ознайомитись: 
      - Фінансове управління – вул. Дністровська, 28, т. 785005;
      - в мережі Інтернет: http://www.mvk.if.ua/, розділ «Доступ до публічної інформації» / «Проекти рішень».