У Івано-Франківську власники магазину вчинили опір працівнику міліції


8 жовтня оперуповноважений Державної служби боротьби з економічною злочинністю Івано-Франківського МВ УМВС зайшов до одного із торгівельних закладів обласного центру для розгляду інформації, раніше зареєстрованої в журналі єдиного обліку про те, що у цьому закладі всупереч чинному законодавству продаються неповнолітнім тютюнові вироби.

У той час, коли правоохоронець відбирав пояснення у продавця магазину, до нього підійшов чоловік власниці закладу та вчинив суперечку, в ході якої почав виштовхувати працівника міліції з приміщення. До ініціатора конфлікту приєдналася дружина.

Відтак чоловік штовхнув працівника міліції на скляну вітрину від чого вона розбилася. Крім того, власники магазину порвали на працівникові міліції одяг.

Відомості про опір працівнику правоохоронного органу під час виконання ним службового обов’язку занесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками вчинення кримінального правопорушення, передбаченого частиною другою статті 342-ї Кримінального кодексу України.