У Калуші горіла господарська будівля, а в Косові - житловий будинок


Вогнеборці ліквідували 6 пожеж на Прикарпатті 21 квітня. Про це повідомляє управління ДСНС в області.

Зокрема, о 06:52 в місті Тлумач на вулиці Хмельницького горіло сміття на території міського кладовища. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем невстановленою особою.

Того ж дня о 10:45 в місті Калуш на вулиці Долинській виникла пожежа господарської будівлі. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем з боку власниці.

О 10:54 в Івано-Франківську на вулиці Миколайчука горіло сміття в сміттєвих баках. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем невстановленою особою.

О 12:43 в селі Погорілець Рожнятівського району виникла пожежа господарської будівлі. Вогнем пошкоджено перекриття та покриття. Попередня причина виникнення пожежі – коротке замикання електропроводки.

Крім того, о 16:46 в місті Косів на вулиці Небесної Сотні горіло сміття в сміттєвих баках. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем невстановленою особою.

22 квітня о 00:25 в селі Волова Верховинського району виникла пожежа житлового будинку. Вогнем пошкоджено стіни та перекриття. Причина виникнення пожежі встановлюється.