У Калуші господар будинку самотужки затримав злодія


Подія трапилася вчора, 13 січня, близько 5 години ранку. До поліції зателефонував власник і повідомив, що над ранок почув шум в гаражі. Коли господар вийшов на вулицю, побачив невідомого, який проник в гаражне приміщення.

Поліцейські встановили, що 31-річний калушанин зайшов  на територію  чужого господарства і шляхом злому  навісного замка проник до гаражу. Звідти викрав будівельні матеріали та господарські інструменти, інформує прес-служба Нацполіції в області.

Власник, побачивши невідомого чоловіка,  почав кричати, а той вибіг і почав тікати. Почувши крик, з будинку вийшов син заявника, який самотужки наздогнав та затримав злодія.

Наразі чоловік затриманий у порядку ст. 208 КПК України. Йому  оголосили підозру у  скоєнні крадіжки поєднаної з проникнення в житло (ч.3 ст. 185 ККУ). Наразі  вирішується питання щодо обрання міри запобіжного заходу-тримання під вартою. Проводиться досудове розслідування.

Додамо, підозрюваний неодноразово був судимий за скоєння майнових злочинів. Його перевіряють на причетність до аналогічних злочинів на території району.

Поліція Івано-Франківщини вдячна громадянам за активність і вчасне затримання зловмисника.