У Коломиї батьки просять розшукати зловмисника, який вистрілив дитині в обличчя


У Коломиї діти стріляли в перехожих з іграшкового пістолета. Зокрема, попали в око дівчинці, яка зараз знаходиться у лікарні.

Про це в мережі Facebook повідомив батько дівчинки Олег Вахняк

За його словами, інцидент трапився у п'ятницю, 10 травня о 17:35. Хлопці віком 6-10 років з іграшкового пістолета стріляли дітям по очах і дуже серйозно травмували око дівчинці, яка верталась з братом з групи. Це трапилось біля стадіона на території школи №4.

"Зараз дочка в тяжкому стані в Франківській офтальмології... Свідки кажуть що ймовірно той хто стриляв був одягнутий в червону футболку і кепку, мав свтле волосся, також він, або хтось з його компанії мав червоний велосипед, пістолет можливо й саморобний, тому що в сина по якому також стріляли але він встиг закрити очі руками є гематоми на ладонях, заводські пістолетики таке як правило не лишають, Буду вдячний за будь яку інформацію дзвоніть мені на 0631000103 або в поліцію 102... якщо не знайти тих дітей і їх батьків можуть тяжко постраждати й інші діти... координати місця де саме те сталось (біля котельні і стадіону 4 школи)", - написав батько.

Вахняк також розповів, що зразук звернувся до лікарні.